Zoeken

My cup of tea!

Het is nu ondertussen meer dan 10 jaar geleden. Het kwam eerder toevallig maar het is nooit meer weggegaan... Ik moet bekennen dat ik zwaar verslaafd ben en ondertussen noodgedwongen nu een jaar aan het afkicken ben...

yes my dear London I miss you so so much...


London daar ben ik thuis, en ik tel letterlijk af tot wanneer ik eindelijk terug kan, het Britse accent als muziek in de oren klinkt, de rode bussen me voorbij flitsen en ik lieflijk zwaai naar de black cabs die me graag op m’n bestemming brengen, al dan niet met een ommetoertje... zo heb je meteen wat extra sightseeing erbovenop!


Ik zou geen echte London girl zijn, als ik niet verknocht was aan

de afternoon tea/high tea... ik zou uren kunnen vertellen over de meest fantastische plaatsen die je ogen en smaakpapillen betoveren met hun zoete en hartige creaties, om nog maar te zwijgen over de scones with clotted cream and jam...


Maar ik ga jullie ook niet op jullie honger laten zitten.

Ik doe (excuseer deed ) al eens graag zelf een teaparty bij me thuis.

Met m’n vaste tea-bubble. Jawel. Ik had al een bubbel nog voor het echt moest...

Het concept is easy, ik leef me volledig uit in de tafeldekking. En ik bak een taart. En mijn tea-bubble brengt elk een lekkernij mee. En dan zalig chitchatten, thee slurpen en genieten. Van elkaar en van een tafel vol lekkers... Bloody fantastic !


Wat mis ik mijn tea-bubble...


Ongeveer een jaar geleden was het uiteraard *Christmas tea party*

De foto’s spreken voor zich, maar opgelet... Bekijken op eigen risico!

Have a wonderful sunday, my dear !


X Lily
51 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven