Zoeken

These birds stick together... 🌹

Ooit waren we collega’s ...Nu vriendinnen. Ben stiekem wel eventjes moeten gaan zoeken want ik was de tel kwijt, maar ik dacht 5 jaar. Jubileum dus...paaartyyyy!.. ahnee we zitten nog steeds in 2020! Excuses!

Toen we een tijdje geleden samen aan het aquarelleren gingen, was het snel duidelijk... ik bakte er niks van... maar het werkt wel enorm ontspannend voor mij, en dat was ook wel eventjes nodig toen. De rollercoaster van de opstart dreigde wel eens te ontsporen.


Toen we dan elk een schattig vogeltje uit ons penseel gekregen hadden wist ik van dit zal een kaartje worden. We zijn alle 2 kerstsfeerliefhebbers, dus wat zou mooier zijn dan ons eigen kerstkaartje..

Het verhaal van de festive birds. These birds stick together. Echt wel.


We begrijpen elkaar op elk vlak. Van bakken en creativiteit tot het uitwisselen van hilarische kattenanekdotes. En weten wat het is om pijn te hebben, elk op een andere manier, de frustraties en de onmacht als je lichaam dienst weigert. Maar vooral heel veel goeie herinneringen.

De tapas van Barcelona en ons mooi balkonnetje, concertjes van Trixie W. en Editors. Koffietjes. Tea-party met de ladies.

Verjaardag en kerst in Londen... de magische paard en kar verrassing. En om erbij te zijn toen ik me afvroeg wat ik nu eigenlijk in die tattoo shop kwam zoeken? Merci. Merci. Merci.


En sorry sorry sorry. Voor m’n gezaag, over alles en niets. Sorry voor het dagelijks (!) bestoken met alles wat ik de laatste maanden ooit op papier zette. Je hebt Lily&Roses zien geboren worden, van A tot Z. En ik kon altijd m’n ei kwiijt. En ik weet dat je ondertussen geen eieren meer kan zien waarschijnlijk, maar bij deze :


THANK YOU .

These birds stick together! 🌹


54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven